Cele mai bune site-uri de pariuri online


Cazinouri Online

Mai mult ca sigur prima intrebare pe care pune toate lumea in legatura cu pariuri online este daca banii depusi si datele personale sunt in plina siguranta la aceste agentii de pariuri sportive. Acest om, cu bune si rele, a incercat sa aduca plusvaloare acestui spatiu virtual de discutii. Tu, Cristi, in ce fel ai contribuit la „imbogatirea” acestui blog? Concret, te rog, spune-ne si noua care este contributia ta in afara de „aruncatul cu rahat” in altii. E usor sa arati cu degetul pe altii si sa iti manifesti satisfactia atunci cand acestia gresesc, dar este mult mai greu sa incerci sa aduci plusvaloare.

Cine ştie totuşi, mai au speranţe, conducându-se după preceptul că „speranţa moare cea din urmă”. Şi asta chiar dacă de la cei care conduc destinele Europei unite nu mai pot aştepta nimic, fiindcă li s-a retezat clar orice sprijin autonom. Poate totuşi vor găsi mai degrabă sprijin politic la cei din interior, respectiv la politicenii români. Fiindcă aceştia, de dragul accederii la putere şi menţinerea acesteia cu orice preţ, sunt în stare de orice târg mizerabil, prin care să-şi vândă neamul şi ţara, în slujba cărora, se zice, că sunt! Exemple sunt destul, ba chiar prea multe în ultimul sfert de secol, în care au ajuns să ne conducă oameni lipsiţi de orice simţ patriotic, de orice moralitate elementară, considerând că interesele partidului din care fac parte sunt mai presus de interesele României şi ale poporului român.

5. Plata pentru a citi mailuri (PTR - Paid To Read). La fel ca in cazul PTS si PTR, te inscrii pe site-ul unei firme, ei iti trimit mailuri de la diferiti sponsori pe care tu trebuie sa le citesti si primesti niste maruntis. Inutil de mentionat ca vei castiga sume infime, pentru ca nu ti se trimit prea multe mailuri, iti pierzi doar vremea si-ti umpli casuta cu spam. Exista si variante in care esti platit pentru a primi reclame prin SMS; principiul e cam acelasi si castigurile doar iluzorii.

Din cauza asta oamenii se indreapta spre speculatii si activitati imorale sau ilegale, din pacate, pentru ca traim intr-un sistem satanist, inrobitor, care nu ofera salarii echitabile, drepte. Munca nu este pretuita, nu este rasplatita asa cum trebuie, iar cei bogati ii dispretuiesc pe cei saraci, le mananca seminte in cap si isi bat joc de ei.

peretii unor muzee europene precum Tate din Londra, a ales drept suport pentru creatiile sale un set de ferestre de la etajul al 19-lea al turnului Federatia, cea mai inalta constructie din Europa. Turnul Federatia va fi cea mai inalta constructie din Europa, dupa ce constructia acestuia va fi finalizata, in 2008. Dan Perjovschi expune in cadrul Bienalei de arta contemporana de la Moscova, care a inceput saptamana trecuta si se va incheia pe 1 aprilie. Turnul, loc destul de ciudat pentru un astfel de eveniment, se potriveste temei Bienalei: "Footnotes on Geopolitics, Markets and Amnesia" ("Note de subsol asupra geopoliticii, pietelor si amneziei").

Surse ale articolului:
Top