Cele mai bune pariuri


Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article


foto
Siteuri pariuri online

foto
Mobila copii


Cele mai bune pariuri

In ultima vreme pariurile sportive online din Romania au explodat în popularitate și cifre, lucru care nu ne mira dacă ținem cont de aglomerația din agențiile de pariuri reale. Și un mijloc central de stabil va fi cheia pentru Mourinho, în cazul în care United sunt pentru a opri Reds la Anfield acest moment. Mda, daca-i iesea acel break final (mult n-a lipsit) ar fi avut toate sansele sa castige, dar „minunile” de acest gen nu se intampla in 100% din situatii ci, in cazul lui Djokovic numai in 98%.

Dragă Doamne ( nu tu, fa !) ea care vine dintr-un mediu atât de elevat, nu poate suporta un anumit limbaj peste care a dat aici ( cu tona ei şi încă vreo 20 de kile 😆 ) ! Suntem siguri însă ca firile voioase ar retine mai degrabă din articolul d-lui Pleșu revolta maestrului in contra chiloților unisex în care tradiționalul șliț dispare. Paranteza: Dupa ce e gata creatå, creatia mai are nevoie doar de validarea publicului pentru a fi fiind dovedindu-se nu creatie oarecare ci creatie artistica (arta).

Ceasul merge dar nu e fiinta ca daca nu-l intorci nu merge, monsieur scrie monsieur se citeste, n-are rost sa umblam cu cioara vopsita si nici sa punem carul inaintea boilor sau in paralel cu acestia… etc, etc, etc, ingineria mot-a-mot pe intelesul tuturor. „Dar este mai bine sa mori repede si sa termini cu toate decat sa ai de-a face cu plictiseala vietii nemurirea se reduce la avea mereu aceleasi si aceleasi ganduri si experiente, ea pare intr-adevar fara nici un insa nemurirea se imbina cu progresul , atunci ne putem inchipui ca traind intr- stare de permanenta innoire, invatand sau facand mereu ceva nou si interesant.”

Top