Mobila copiiMobila copii

Exista si cazuri in care cei mici cred ca altcineva le ia din afectiunea parintilor.Acesti copii arata mica gelozie cu privire la partener si sunt tentati vina in pat pentru ai impiedica sa petreaca timp impreuna. Un astfel de patut pliant pentru copii poate fi folosit cu brio ca si un pat de voiaj in momentul in care hotarati sa plecati cu bebe intr- excursie. Un patut pliant poate fi solutie mai practica, acestea este usor de mutat dintr- parte in alta si se strange/desface extrem de facil.

Inainte de a sari la concluzie pripita trebuie sa iei iei in considerare mai multe fapte, si anume: are bebe camera lui?, de ce spatiu dispun pentru un patut bebe? Cum cei mici isi petrec majoritatea timpului dormind, patutul devine un element importand in viata celui mic, iar daca bebele doarme bine atunci si mami poate dormi linistita. Acest carusel are doar cateva cantecele de leagan care sunt acompaniate de diferite peisaje vesel colorate sau personaje din desene animate ori diferite alte figurine.

Fata de alte patuturi, unde dupa ce micutul tau creste nu mai ai cum sa folosesti articolul, patutul transformabil are toate acesoriile incorporate pentru a te ajuta. Scutecele din ziua de astazi isi fac destul de bine treaba, astfel incat micile accidente sunt destul de rare iar circulatia aerului este mult mai importanta decat saltea 100% impecabil e curata. Pentru ca bebe sa stea culcat pe lateral puteti folosi pernuta speciala din comert, sau, mai simplu rulati paturica de-a bebelusului si i- pozitionati la spate (paturica trebuie sa sprijine spatele, nu si capsorul - asezati paturica de la umar in jos).

Pozitia corecta pentru a culca un bebelus a fost subiectul multor dezbateri de-a lungul timpului.Astazi, pozitia cea mai des recomandata de pediatri este pozitia culcat lateral sau pe spate.

Magazin online recomandat Banaby.ro - paturi pentru copii
Top